Welkom op de website van Hardloopgroep RAP'88 te Zoetermeer.

Wat is RAP'88 ?

RAP staat niet voor niets voor "Run As you Please". Het is een hardloopgroep waar de gezelligheid voorop staat en die eenieder, met of zonder talent, in staat wil stellen om gezellig onder deskundige begeleiding hard te lopen. Dat wil niet zeggen dat er niet rap wordt gelopen, want onze club telt een paar (ex)marathonlopers en leden die met gemak een zogenaamde "halve" lopen. Toch is er voor diegenen die dat allemaal overdreven vinden een 'liefhebbersgroep', die traint voor het lopen van een 5 of 10 km, al naar gelang de interesse.

Trainingsgroepen !

RAP'88 telt in principe drie trainingsgroepen die elk hun eigen niveau hebben. Er is een groep die voor een 10 tot 21 km traint. Dan een tweede groep die zich richt op maximaal 10 km en regelmatig is er een beginnergroep die traint om 5 km onafgebroken te lopen. Deze indeling is niet heilig en kan indien nodig worden aangepast. Een keertje smokkelen en meelopen met een andere groep is geen enkel probleem.

Wanneer ?

RAP'88 traint iedere maandagavond en donderdagavond gezamenlijk. Daarnaast wordt er op eigen initiatief door kleine groepjes RAPpers nog getraind wanneer het hun schikt. De training op de maandag begint om 20.00 uur en op de donderdag om 19.30 uur. De maandagtraining is meestal interval. De donderdagtraining is vooral toegespitst op het langere loopwerk, de zogenaamde duurlopen.

Voor wie ?

Eigenlijk voor iedereen met een redelijk goede gezondheid en indien je je conditie wilt verbeteren. Als je lid wordt is een zekere regelmaat wel gewenst, daar je anders bij het hardlopen weinig baat hebt.

Veiligheid !!

Veiligheid staat bij RAP'88 voorop. Lopen is voor eigen risico, alhoewel we als RAP'88 wel over een ongevallenverzekering voor de leden beschikken. Het dragen van een reflecterend hesje tijdens de trainingen in het donker is verplicht voor iedereen. Bij naderend onweer gaan we niet lopen, of blijven dicht in de buurt van de sporthal.

Waar ?

Ons verzamel- en vertrekpunt is de sporthal in Noordhove, aan de Lijnbaan nabij het winkelcentrum te Zoetermeer (Wijk 28), waar we de trainingen ook weer beëindigen.

Kosten ?

Nauwelijks de moeite van het vermelden waard: voor € 20,- per JAAR ren je twee keer per week mee met RAP'88.

Aanmelden ?

Het aanmeldformulier kan je hier downloaden.
Print het, vul het in, en lever het in op de Lijnbaan 55 in Zoetermeer of geef het in een gesloten enveloppe mee aan de trainer.

Contact

Voor vragen, opmerkingen en mededelingen kan contact met ons worden opgenomen via ons centrale email-adres: rap_88@hotmail.com.
Met vriendelijke groeten,

Hardloopgroep RAP'88
Privacyverklaring RAP'88
Alles over het weer
RAP'88